Rent a car Banja Luka, aerodrom, iznajmljivanje auta, cijena od 15 eura

Rent a car Banja Luka Logo
Rent a car Banja Luka | Adresa Aerodrom Banja Luka 36, Banja Luka EN REZERVIŠITE
Rent a car Banja Luka | WhatsApp Rent a car Banja Luka | Viber Rent a car Banja Luka | Telefon

Rent a car Banja Luka, aerodrom, iznajmljivanje auta, cijena od 15 eura

Aerodrom Banja Luka 36, Banja Luka
Rent a car Ada | Banja Luka
>REZERVIŠITE

Rent a car Ada

Ko smo mi? 
Rent a car Ada Banja Luka - tražite pouzdan rent a car u Banja Luci (Bosna i Hercegovina)? Rent a car Royal vam nudi veliki izbor novih automatika i vozila sa ručnim menjačem. Rent a Car Royal u Banja Luci pruža uslugu iznajmljivanja automobila, bilo da vam je potreban automobil na jedan dan, sedmicu ili na period duži od mjesec dana. Kada rezervišete automobil kod nas, ne morate da brinete o dodatnim troškovima.

Preuzimanje rent a car auta ili vozila
Rent a car automobili se preuzimaju na bilo kojoj lokaciji u Adi i Banja Luci (BiH). Molimo vas da unapred pošaljete ili javite datum i vrijeme preuzimanja vozila, kako bismo mogli da pripremimo vaše rent a car vozilo. Nema skrivenih troškova rezervacije auta i vozila. 
Rent a car Royal Banja Luka vam nudi tzv. ALL INCLUSIVE uslugu, u koju su uračunati svi porezi, zeleni karton, full kasko osiguranje, neograničena kilometraža, tako da skriveni troškovi ne postoje. 

Stanje naših auta i vozila 
Sva naša vozila su u odličnom tehničkom stanju. Sva vozila koja posjedujemo su nova, redovno su održavana i kasko osigurana. Rentiranjem našeg automobila ili vozila plaćeno je i puno osiguranje od eventualne štete tokom vožnje. 

Koje tipove auta i vozila rentiramo?
Budući da želimo da zadovoljimo želje klijenata istančanog ukusa po pitanju marke automobila, naš rent a car posjeduje širok asortiman auta različitih proizvođača: Renault, Peugeot, Fiat, Mercedes, Mazda, Volkswagen, Ford, Renault, Hyundai, Opel, Toyota itd. 

Cijene rent a car usluga
Cijene rentiranja rent a car automobila i vozila su vrlo povoljne i kreću se od 15 €/dan izvan sezone. Podrška na putu Ukoliko odlučite da rentirate naša rent a car vozila, imaćete podršku 24/7 na teritoriji cele BiH i EU. 

Plaćanje
Plaćanje za rent a car usluge vrši se unapred, prilikom preuzimanja vozila. Procedura preuzimanja vozila je brza i ne traje dugo. Plaćanje se može obaviti u gotovini ili bilo kojim tipom platnih kartica (Visa, Master itd). Plaćanje depozita nije obavezno. 

Uslovi najma vozila
Uslove najma (rentiranja) vozila možete pogledati preko ovog linka: USLOVI NAJMA.

Rezervacije
Rezervaciju rent a car auta i vozila možete obaviti putem sajta ili pozivanjem broja: +381 63 710 69 23.

Rezervaciju rent a car automobila i vozila možete obaviti na stranici RENT A CAR VOZILA gde možete saznati više informacija o cijenama iznajmljivanja auta tokom letnje i zimske sezone, kao i druge bitne informacije.

Rent a car Banja Luka | Kontaktirajte nas Rent a car Banja Luka - Call to action

Kako da nas kontaktirate?

Želite da rentirate automobil ili imate pitanja za nas? Pozovite nas odmah!